İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Bana ittifakla ilgili teklif yapılmadı

İnce'den Kılıçdaroğlu'na: Bana ittifakla ilgili teklif yapılmadı
Memleket Partisi Genel Başkanı İnce, Kılıçdaroğlu'nun "Sayın İnce'ye bir teklif yapıldı ama uzlaşılamadı. Bana göre üzerimize düşeni yaptık" sözlerine itiraz etti. İnce, "Kendisi tarafından bana ittifakla ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır" dedi.

Artı Gerçek - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, katıldığı canlı yayında "Sayın Muharrem İnce'ye teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı" diyen Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na sosyal medya hesabından itiraz etti.

İnce paylaşımında şunları yazdı:

"Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile partimizi ziyareti sırasında; deprem bölgesini, sandık güvenliğini, trolleri konuştuk. Kendisi tarafından bana ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmamıştır. Kendisiyle tüm iletişim kanallarımız açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmemiz olmamıştır."

'TOPLANTIDA DEĞİL AMA TEKLİF YAPILDI' DEMİŞTİ

Ancak Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk TV'de yaptığı açıklamasında, "teklif götürme"nin İnce'yi ziyareti sırasında olmadığı vurgulamıştı.

Kılıçdaroğlu şöyle konuşmuştu:

"14 Mayıs öncesi de sonrası da dahil olmak üzere Sayın Muharrem İnce'ye bir teklif yapıldı ama üzerinde uzlaşılamadı. Sayın İnce'yi ziyaret ettiğimiz toplantıda değil ama teklif yapıldı. Ayrıntıya girmek istemem. İşin özeti; teklif yapıldı. Bana göre biz üzerimize düşeni yaptık.

Karşı tarafı suçlamak gibi hakkım yok benim. Ben Muharrem Bey'e böyle haksızlık yapmak istemem. Sonuçta beraber çalıştık. Cumhurbaşkanı adayımızdı, grup başkan vekilimizdi. Haksız bir eleştiri yapmak istemem.

Ben Muharrem Bey'in düşüncelerine saygı göstermek zorundayım." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar