İYİ Parti Urfa'da dört ilçe başkanı ve il başkan yardımcısı istifa etti

İYİ Parti Urfa'da dört ilçe başkanı ve il başkan yardımcısı istifa etti
İYİ Parti Urfa İl Başkan Yardımcısı ile dört ilçe başkanı istifa etti. Artı Gerçek'e konuşan ilçe başkanları, "Genel Merkez bizi dinlemiyor" dedi.

Ali GÜZEL


URFA - Urfa'da İYİ Parti İl Başkanı'nın ardından beş yönetici daha istifa etti. İstifalara, 'partinin aldığı yanlış kararlar ve teşkilata karşı duyarsız tutumu' gerekçe gösterildi.

Yerel seçimlere dört ay kala İYİ Parti'de istifalar peş peşe geliyor. Urfa'da İYİ Parti Merkez Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak, Ceylanpınar İlçe Başkanı Ömer Koyuncu, Haliliye İlçe Başkanı Bülent Mermer ve Karaköprü İlçe Başkanı Yaşar Badıllı ile İl Başkan Yardımcısı Hasan Tahsin Gergerli partiden istifa etti.

'GENEL MERKEZ BİZİ DİNLEMİYOR'

Artır Gerçek'e konuşan İYİ Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Enver Keskinbıçak, "Genel Merkezle ile aramızda bir uyuşmazlık var. Bizim laflarımızı dikkate almıyorlar. İlçe başkanlığımız süresince hiçbir zaman fikrimize başvurulmadı. Milletvekili seçimlerinde de bizi dinlemediler. İki vekil çıkarabileceğimiz yerde sıfır çektik. Yerel seçimlerde de aynı şey yapılacak gibi. Bu da bizi rahatsız etti. Biz de uygun bulmadık ve istifa ettik" dedi.

İL BAŞKANI DA İSTİFA ETMİŞTİ

İYİ Parti Urfa İl Başkanı Sadık Köroğlu da 12 Ekim'de istifa etmişti. Köroğlu, 'ailesine daha fazla vakit ayırabilmek ve işlerine yoğunlaşabilmek' için istifa ettiğini belirtmişti. İYİ Parti Urfa İl Başkanlığı için henüz bir atama yapılmadı.

Öne Çıkanlar