İYİ Parti'de 'istifalar devam edecek' iddiası: Dikbayır, Poyraz, İzsiz'in adı geçiyor

İYİ Parti'de 'istifalar devam edecek' iddiası: Dikbayır, Poyraz, İzsiz'in adı geçiyor
İstifa haberlerinin art ardına geldiği İYİ Parti'de milletvekilleri Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz ve Seyithan İzsiz’in de istifa edeceği iddia ediliyor. Akşener'in ise bu konuda konuşmama kararı aldığı belirtildi.

Artı Gerçek - İYİ Parti’de istifaların devam edeceği iddia ediliyor. Kulislerde istifa edecek milletvekilleri arasında Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz ve Seyithan İzsiz’in adı geçiyor. Öte yandan Adnan Beker’in, İYİ Parti’nin Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarılmasına karşı olduğu için istifa ettiği öne sürüldü.

İYİ Parti’de istifaların arkası kesilmiyor. Bahadır Erdem, eski milletvekili Durmuş Yılmaz, Antalya milletvekili adayı Mesut Yılmaz’ın ardından Ankara milletvekili Adnan Beker de istifasını sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. Beker’in ardından İYİ Parti Sağlık Politikaları Başkan Yardımcısı Aylin Anıl Arslan da istifa ettiğini duyurdu.

‘AKŞENER KONUŞMAMA KARARI ALDI’

Cumhuriyet’e konuşan İYİ Partili kurmaylar, Akşener’in ilkesel olarak istifalar hakkında açıklama yapılmaması konusunda karar verdiğini belirtti.

'ADNAN BEKER'İN İSTİFASINDAN MANSUR YAVAŞ ETKİSİ' İDDİASI

Öte yandan İYİ Partili bir kurmay ise Beker’in, İYİ Parti’nin Ankara’da Mansur Yavaş’ın karşısına aday çıkarılmasına karşı olduğu için istifa ettiğini iddia ederek milletvekili istifalarının ilerleyen günlerde devam edeceğini öne sürdü.

'İSTİFALAR DEVAM EDECEK'

Kulislerde istifa edecek milletvekilleri arasında Ümit Dikbayır, Uğur Poyraz ve Seyithan İzsiz’in adı geçiyor. (Kaynak)

Öne Çıkanlar