Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a sahte içerik tepkisi: Annelerin ahı gönderecek bu montajcı, kumpasçıları

Kaftancıoğlu'ndan Erdoğan'a sahte içerik tepkisi: Annelerin ahı gönderecek bu montajcı, kumpasçıları
Erdoğan'ın montaj video açıklaması üzerine bir tepki de Canan Kaftancıoğlu'ndan geldi. 6 yıl önce Erdoğan tarafından kendisine ait olduğu öne sürülen eylemci fotoğrafını paylaşan Kaftancıoğlu, "Montajcı değil sadece, kumpasçı aynı zamanda" dedi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitinglerinde yayımladığı montajlı Kılıçdaroğlu videolarını sahiplenerek "Kandil'dekilerle video çekimleri var, ama montaj, ama şu, ama bu" demesine tepkiler gelmeye devam ediyor. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 yıl önce kendine ait olduğu öne sürülerek dolaşıma sokulan bir fotoğrafı paylaşarak, Erdoğan'a tepki gösterdi ve paylaşımına "Karar ver" notunu düştü.

Kaftancıoğlu, Erdoğan için "Montajcı değil sadece, kumpasçı aynı zamanda…" dediği paylaşımında şunları yazdı:

"Montajcı değil sadece, kumpasçı aynı zamanda…
6 yıl önce ????fotoğrafı da Meclis kürsüsünden(yazık) kamuoyunun gündemine sokan kendisiydi.
Sizlerin oyu ve benim annem de olmak üzere bütün annelerin ahı gönderecek bu montajcı, kumpasçıları…
#KararVer"

'YÜZÜNDE POŞU ELİNDE TAŞ' DEMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2018'de AKP Grup toplantısında CHP İstanbul İl Başkanı seçilen Canan Kaftancıoğlu'nun attığı tweetleri ve Kaftancıoğlu olduğu öne sürülen taş atan eylemci kadın fotoğrafını sinevizyon ekranından yansıtarak Kaftancıoğlu ve CHP'yi hedef almıştı. Erdoğan, Gezi eylemleri sırasında çekilmiş bir fotoğrafın Kaftancıoğlu'na ait olduğunu savunarak, "Bu tweetlerde neler yok ki...Yüzünde poşuyla polisimize taş atmaya varıncaya kadar, görüntülerden tutun attığı tweetlere varıncaya kadar nasıl birisi? Her şey bir tarafa da Gazi Mustafa Kemal'in kurduğu parti ne hallere geldi, kimlerin eline kaldı?" ifadelerini kullanarak eylemci kadın fotoğrafının Kaftancıoğlu olduğunu öne sürmüştü.

Kaftancıoğlu ise Erdoğan'ın sözlerinin ardından şu açıklamayı yapmıştı:

"Bu çirkin ötesi saldırının benim için en güzel yanı, benim yarı yaşımda birine benzetilmiş olmam. Benim olmadığım gayet aşikar ve bilinen... Benim şakacı eşim bir espri ile 'yakaladım seni' yazması üzerine, 'yakaladın ihbar etme bari' dememden, bir AK Parti grup toplantısında paylaşılan ve biraz önce söylediğim korkuları nedeniyle, bundan medet umulan bir Türkiye siyasi iklimine gelmiş olduk. Ben bu kişinin her kimse bu kadar teşhir edilerek, onun haklarının da gasbedildiğinin altını çizmek istiyorum." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar