Kemal Kılıçdaroğlu: Gençler, utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var

Kemal Kılıçdaroğlu: Gençler, utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var
Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ın montajlanmış bir reklam filmi üzerinden kendisini hedef göstermesine tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır" diye yazdı.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, kendisini montajlı bir video ile hedef alarak gerçekmiş gibi anlatmasına tepki gösterdi.

'HALEP ORADAYSA, ARŞIN BURADADIR'

Kılıçdaroğlu, "Gençlere sesleniyorum. Utanmadan montajlı içeriklerle sizlere kara propaganda yapan biri var. Eşik işte buradadır. Halep oradaysa, arşın buradadır" dedi.

MONTAJLI VİDEOYU GERÇEKMİŞ GİBİ ANLATTI

Dün akşam (11 Mayıs) Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde gençlerle bir araya gelen Erdoğan, daha önce, Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlediği İstanbul Mitingi’nde gösterdiği montajlı videoyu tekrar anlattı.

Söz konusu görüntü üzerinden Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Erdoğan, "Kılıçdaroğlu arkasına terör örgütünün başındaki adamı alıyor 'haydi' diyor o da 'haydi' diyor" dedi.

14 Mayıs seçimleriyle ilgili reklam filminde, PKK yöneticilerinden Murat Karayılan’ın montajlanmış görüntüsü yer alıyor. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar