Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekil seçildiği halde hapiste tutulan Can Atalay için çağrı

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan vekil seçildiği halde hapiste tutulan Can Atalay için çağrı
CHP lideri Kılıçdaroğlu, TİP'ten milletvekili seçilmesine rağmen hapiste tutulan Can Atalay için çağrıda bulundu. Kılıçdaroğlu, "Bu topluma daha fazla zarar vermeyin, adaletteki erozyonu durdurun" dedi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye İşçi Partisi’nden (TİP) milletvekili seçilmesine rağmen hapiste tutulan avukat Can Atalay’a ilişkin tepkisini dile getiren bir paylaşımda bulundu.

"Seçilmiş milletvekilini hukuksuzca, hakkında karar olmadan hapiste tutmak, sadece onu değil ona oy veren insanları da tutuklamaktır" vurgusu yapan Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da tepki göstererek "Sizden bunun hesabını soracağım" ifadelerine yer verdi.

Kılıçdaroğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

'BU TOPLUMA DAHA FAZLA ZARAR VERMEYİN...'

"Seçilmiş milletvekilini hukuksuzca, hakkında karar olmadan hapiste tutmak, sadece onu değil ona oy veren insanları da tutuklamaktır. Erdoğan ve onun ağzına bakıp adaletli karar almaktan korkan adaletsiz hukukçular, sizden bunun hesabını soracağım. Bu topluma daha fazla zarar vermeyin, adaletteki erozyonu durdurun. Can Atalay’ı derhal serbest bırakın." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar