Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Selahattin Demirtaş'tan da 'En en kısa' video paylaşımı

Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Selahattin Demirtaş'tan da 'En en kısa' video paylaşımı
Demirtaş, 14 Mayıs seçimlerine günler kala, Kılıçdaroğlu'nun ardından 'En en kısa' video paylaşımı yaptı. Demirtaş'ın paylaştığı bir saniyelik videoda, Meclis kürsüsünde söylediği “Seni başkan yaptırmayacağız” sözleri yer alıyor.

Artı Gerçek - Edirne T Tipi Cezaevi'nde altı yıldan fazladır tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, seçime sayılı günler kala cezaevinden çalışma sürdürmeye devam ediyor.

Demirtaş, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde bu sefer de Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından 'En en kısa' video paylaşımı yaptı.

'SENİ BAŞKAN YAPTIRMAYACAĞIZ' ÇIKIŞI HAYLİ SES GETİRMİŞTİ

Demirtaş, 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde TBMM’deki grup toplantısında sözlerini şöyle tamamlamıştı:

“Sayın Recep Tayyip Erdoğan, HDP var oldukça, HDP’liler bu topraklarda nefes aldığı müddetçe sen başkan olamayacaksın. Sayın Recep Tayyip Erdoğan… Seni başkan yaptırmayacağız, seni başkan yaptırmayacağız, seni başkan yaptırmayacağız.”

Demirtaş’ın bu çıkışı hayli ses getirmiş, HDP’nin kampanyasında da kullanılmıştı.

KILIÇDAROĞLU: BUGÜN DÜNDEN DAHA FAKİRSEN TEK SEBEBİ ERDOĞAN

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "En kısa video" notuyla sosyal medya hesabından bir videolu açıklama yayımlamıştı.

Kılıçdaroğlu videoda sadece "Bugün dünden daha fakirsen sebebi Erdoğan. İyi akşamlar" ifadelerine yer vermişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar