Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yeniden bir araya geliyor

Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu yeniden bir araya geliyor
Önceki günlerde görüşen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu gece yeniden bir araya gelecek. İkili bir düğünde görüşecek.

Artı Gerçek - Son dönemde özellikle sosyal medya hesabından gündeme dair çıkışlarda bulunan CHP'nin önceki dönem genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partisindeki tüzük kurultayında önce görüşme trafiği de arttı.

Gazeteci Barış Yarkadaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bu gece yeniden bir araya geleceğini duyurdu.

İmamoğlu, önceki günlerde Kılıçdaroğlu'nu evinde ziyaret etmiş ve şunları demişti: "Bu muhabbetin içeriği tamamen bir dertleşmedir, sohbettir. Birbirine sevgisi yüksek, saygısı yüksek iki insanın buluşmasıdır. İçeriğin kamuoyuyla paylaşılan birçok gündemle ilgisi yoktur."

ÖZEL DE ZİYARET EDECEK

Yarkadaş, İmamoğlu'yla Kılıçdaroğlu'nun, eski CHP Tuzla İlçe Başkanı Hasan Uzunyayla’nın oğlunun düğününde bir araya geleceklerini açıkladı. Yarkadaş, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in de pazartesi günü Kılıçdaroğlu'nu ziyaret edeceğini söyledi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar