Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu açık açık eleştirmiş: 'Hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı, son derece yanlıştı'

Kılıçdaroğlu, İmamoğlu'nu açık açık eleştirmiş: 'Hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı, son derece yanlıştı'
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, PM toplantısında İBB Başkanı İmamoğlu'nu 'değişim' konusunda açık açık eleştirdiği kulislere yansıdı: Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı.

Artı Gerçek - 'Değişim' tartışmalarının sürdüğü CHP'nin Parti Meclisi dün Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplandı. CHP PM toplantısında Kılıçdaroğlu'nun ilk kez açık açık 'değişim' çağrısı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirdiği iddiaları kulislere yansıdı.

Halk TV'den Şeyma Paşayiğit'in haberine göre, Kılıçdaroğlu açılış konuşmasında parti içi meselelerin ülke meselelerinin önüne geçtiğini söyledi.

'SON DERECE YANLIŞTI'

Kılıçdaroğlu PM'de değişim tartışmaları hakkında da konuşarak "Zor bir süreçten geçtik, ama yenilgiyi de erken kabullendik. Hatasızız demiyorum ama seçim sonuçlarını hiçbir kurulda tartışmadan değişim çağrısı yapıldı. Son derece yanlıştı" diye konuştu.

Toplantıda zaman zaman gerilimin yükseldiği de öğrenildi. İl kongrelerinin tartışma konusu olduğu toplantıda 'değişimciler', genel merkezin müdahale ettiğini söylerken, genel merkez ekibi de 'değişimciler'in müdahale ettiğini söyledi.

'Değişimciler', "Kamuoyunda tahrik edici ifadeler kullanılıyor, bunlara kırılıyoruz" derken genel merkez ekibi de "Genel Başkan tekrar seçilirse, duygusal kopuş var dedikten sonra Kemal Kılıçdaroğu için nasıl oy isteyeceksiniz" dedi. (Kaynak)

Öne Çıkanlar