'Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın'

'Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın'
İçişleri Bakanı Soylu, LGBTİ+'ları yine hedef göstererek "Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın" dedi. Soylu, uyuşturucu ticareti iddiaları hakkında da "Avrupa, Amerika şırıngayı bedava dağıtıyorlar" dedi.

Artı Gerçek - İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Esenyurt'tali 'Karadeniz Hemşehri Buluşması' adlı etkinlikte yaptığı konuşmasında konuyu yine LGBTİ+'lara getirerek "Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın" dedi. LGBTİ+' bireyleri yine hedef gösteren Soylu, "Aile bizim için önemlidir, kadın bizim için önemlidir, erkek bizim için önemlidir" diye konuştu.

Soylu, şu ifadeleri kullandı: "Şimdi de LGBT diye bütün toplumumuzu cinsiyetsizleştirmeye çalışan bir anlayışı düzenimize koymaya çalışıyorlar. Kim cinsiyetsizleşmek istiyorsa cinsiyetsizleşsin. Kılıçdaroğlu, kendisini ve arkadaşlarını cinsiyetsizleştirmek istiyorsa yapsın. Allah bize ne emrediyorsa bir onu yaparız. Aile bizim için önemlidir, kadın bizim için önemlidir, erkek bizim için önemlidir."

'AVRUPA, AMERİKA ŞIRINGAYI BEDAVA DAĞITIYORLAR'

İçişleri Bakanı, son dönemde uluslararası basında Türkiye'nin isminin giderek daha fazla uyuşturucu ticareti ile anılması hakkındaki eleştirilere de "Bitirdik demiyoruz ama Esenyurtlu hemşehrilerime söz veriyorum. Terörü nasıl temizlediysek uyuşturucunun da kökünü öyle kurutacağız. Hep söylüyoruz, bugün de söylüyorum okulların önünde uyuşturucu satan birini yakalarsa polisimiz ayaklarını kırsın" diye yanıt verdi.

'NARKOTİK BÜFELER KURDULAR'

Soylu'nun, "Avrupa, Amerika uyuşturucuya teslim oldu, şırıngayı bedava dağıtıyorlar, narkotik büfeler kurdular. Almanya İçişleri Bakanı en son çıktı 'belirli ölçüde kullanmak serbesttir' diyor. Bizim de teslim olmamızı istiyorlar. Biz onların teslim olduğuna dünyanın en büyük operasyonlarını yapıyoruz, uyuşturucudan ölümleri düşürüyoruz, rehabilitasyon merkezleri açıyoruz. Bizim nesillerimizi uyuşturmak ve sağlıksız bir hale getirmek istiyorlar" iddiaları dikkat çekti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar