Ahlatlıbel’de kritik görüşme: Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na divan başkanlığı teklifi

Ahlatlıbel’de kritik görüşme: Kılıçdaroğlu’ndan İmamoğlu’na divan başkanlığı teklifi
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Kulislere göre Kılıçdaroğlu kurultay için İmamoğlu’na divan başkanlığı teklif ettiği, İmamoğlu’nun ise Özgür Özel’in görüşünün alınmasını istedi.

Burcu TURAN


ANKARA - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 4-5 Kasım’da yapılacak 38. Olağan Kurultay’a sayılı günler kala, 28 Mayıs seçimleri sonrasında partide “değişim” hareketini başlatan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya geldi. Görüşme davetinin Kılıçdaroğlu’dan geldiği öğrenildi.

Ankara Ahlatlıbel sosyal tesislerine ilk olarak İmamoğlu geldi. İmamoğlu Kılıçdaroğlu’nu kapıda karşıladı. 09.40’ta başlayan görüşme 50 dakika sürdü. Görüşme sonrasında Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu basın mensuplarına bir açıklama yapmadı.

KILIÇDAROĞLU DİVAN BAŞKANLIĞI TEKLİF ETTİ

Artı Gerçek’in edindiği bilgiye göre, görüşmenin gündemi kurultaydı. Kulislere göre Kılıçdaroğlu İmamoğlu’na, kurmayları aracılığıyla kurultay Divan Başkanlığı önerisi götürdü. İmamoğlu ise Kılıçdaroğlu’na CHP grup başkanı ve genel başkan adayı Özgür Özel’i işaret etti. Özel’in de görüşünün alınmasını istedi.

MANSUR YAVAŞ İLE DE GÖRÜŞECEK

Kemal Kılıçdaroğlu’nun akşam saatlerinde Ankara Büyükşehir belediye başkanı Mansur yavaş ile de yemekte bir araya gelmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar