Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Organize İşler' filmiyle yanıt: 'Beni takip edin hepiniz'

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan'a 'Organize İşler' filmiyle yanıt: 'Beni takip edin hepiniz'
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bay Bay Kemal" sloganı öneren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, Organize İşler filminden bir sahne paylaşarak 'beşli çete'ye seslendi.

Artı Gerçek - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisine "Bay Bay Kemal" sloganını öneren bulunan Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a Organize İşler filminden bir sahneyle yanıt verdi. Kılıçdaroğlu, filmdeki 'yakalanma' sahnesini paylaşarak, "Ey beşli çeteler, hani bir şarkı vardı..." dedi.

ŞARKIDA NE DENİYOR?

Söz konusu şarkı, Everly Brothers grubuna ait. 1979 tarihli şarkısında "Bye bye love, bye bye happiness, hello loneliness" (bay bay sevgilim, bay bay mutluluk, merhaba yalnızlık) sözleri yer alıyor.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Kılıçdaroğlu dünkü grup toplantısında, Erdoğan'ın kendisine "Bay Kemal" diye seslenmesine atıfla "Seçimin ertesi gününde onların telefonları acı acı çalacak, açtıkları telefonların ucunda bir ses duyacaklar, 'Ben Kemal, geliyorum" demişti.

Erdoğan ise bugün bu çıkış hakkında şöyle dedi:

"Kılıçdaroğlu'nun idrak derecesinin boyutunu gösteren şu örnek bile kara mizah içinde yaşadığımızın işaretidir. Kendisine zaman zaman 'Bay Kemal' diye hitap ediyoruz. Bay Kemal ifadesinin sonundaki ünlemi anlamadan kendisine slogan ilan etmiş. Memleketin her işi gibi muhalefetin sloganını bulmak da bize kaldı. Madem Bay Kemal bu ifadeyi o kadar sevdi, kendisine bundan sonra kullanabileceği yeni sloganı da vereyim; bay bay Kemal. Bizden yana helali hoş olsun, tepe tepe kullansın." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar