Kurtulmuş, siyasi parti temsilcilerine yemek verecek: DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder ve Gülistan Kılıç Koçyiğit de katılacak

Kurtulmuş, siyasi parti temsilcilerine yemek verecek: DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder ve Gülistan Kılıç Koçyiğit de katılacak
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un 29 Ekim sebebiyle siyasi parti temsilcilerine yemek verecek. Yemeğe DEM Parti'den Sırrı Süreyya Önder ve Gülistan Kılıç Koçyiğit ile CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Murat Emir katılacak.

Seda TAŞKIN


ANKARA - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle siyasi parti temsilcilerine yemekli organizasyon düzenleyecek. Kurtulmuş’un düzenleyeceği yemeğe DEM Parti’de katılım gösterecek. 30 Ekim Çarşamba günü saat 18.30’da gerçekleştirilecek programa DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit ve DEM Parti Meclis Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in de katılacağı öğrenildi.

Programa CHP’den ise CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın ve Murat Emir katılacak.

Düzenlenecek yemeğin yeri henüz belli olmazken, organizasyonun Meclis’te olması bekleniyor.

DEM PARTİ RESEPSİYONA KATILMAYACAK

Yarın gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Resepsiyonu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Külliyesi’nde gerçekleştirilecek. DEM Parti, Beştepe'de gerçekleşecek etkinliğe katılım göstermeyecek.

Öne Çıkanlar