Meclis açılışı: Özgür Özel, 'Şahsın çürük' diyen Bahçeli'ye giderek tokalaştı

CHP lideri Özgür Özel ile Meclis'in açılış oturumunda önce MHP sıralarına giderek Devlet Bahçeli ile tokalaştı. Bahçeli, 5 saat önce, "İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür" dediği Özel'i ve gazetecileri tehdit eder bir dille konuşmuştu.

Artı Gerçek - TBMM Genel Kurulu, 28. Dönem 3. Yasama Yılı açılışı için bugün TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığında toplandı.

Genel Kurul'daki açılış oturumunda, CHP Genel Başkanı Özgür Özel öncelikle MHP grubunun oturduğu sıraya yöneldiği görüldü. Özel, yaklaşık 5 saat önce kendisine "Ayağınızı denk alın. Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür" diyen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin yanına gitti. Bahçeli, Özel'in yanına gelmesi üzerine ayağa kalktı ve iki lider tokalaştı.

BAHÇELİ ÖZEL VE HALK TV'Yİ HEDEF GÖSTERMİŞTİ

Bahçeli, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada, şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ne kadar Türkiye karşıtı, layusel, laçka kim varsa hepsi bir olmuş, görülen bir cinayet davası münasebetiyle MHP ve dava arkadaşlarımızı şerefsizce suçlamaya başlamıştır.

CHP'nin Genel Başkanının bir avuç MHP düşmanı ile adliye kapılarında düşüp kalkması tek kelime ile yüzsüzlüktür. Bazı parti genel başkanları, kifayetsiz muhabirler ayak üstü mahkeme kurup savcı ve hakim rolüne soyunup arkadaşlarımızı yargılamaya girişmiştir. Azmettirici ve katil arayanlar, timsah gözyaşları ile sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar, şeref ve haysiyetleri el verdiği ölçüde konuşacaklar.

MHP, Ankara 32. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen malum davanın duruşmalarını dikkatle takip etmektedir. MHP'ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere ne Ülkü Ocakları'nı ne MHP'yi çiğnetmem. Alayını birden heyecanla beklerim.

Özgür Özel sana diyorum. İddiaların aynen şahsın gibi çürüktür. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan, güya ve gıyaben hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda da katlanacaklar, camiamız bu rezillere hakkını hiçbir zaman helal etmeyecektir. Siyasi kışkırtmanın figüranı olmak bir hanımefendiye yakışmayacaktır.

Herkes haddini bilsin, hudut ihlalinden kaçınsın. Kapımızın önünde baykuş öttürmeyiz. Kanat çırpan akbabaların da kanatlarını yolar koparırız. Mahkeme kararı açıklanmadan, adalet yerini bulmadan hüküm verenler iftiralarının günahına iki cihanda katlanacaktır.

Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle MHP'yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar