Meral Akşener Millet İttifakı toplantısına katılıyor

Meral Akşener Millet İttifakı toplantısına katılıyor
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, "Akşener ve Kılıçdaroğlu görüşme gerçekleştirdi. Meral Akşener, Millet İttifakı toplantısına katılacak" açıklamasında bulundu.

Artı Gerçek - İstanbul Büyükşehir belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanı yardımcılığı formülünün ardından Ankara'da sıcak saatler yaşanıyor.

İmamoğlu ve Yavaş, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüştü. Bu görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da Akşener ile bir görüşme gerçekleştirdi.

AKŞENER TOPLANTIYA KATILIYOR

Görüşmenin ardından açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meral Akşener'in toplantıya katılacağını açıkladı.

Zorlu, "Genel Başkanımız birazdan Saadet Partisi’nde gerçekleşecek Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almıştır" dedi.

Zorlu, parti genel merkezinde yaptığı açıklamada "Bayın genel başkanımız milletimizin iradesi ve isteği doğrultusunda bir öneri getirdiğini ifade etmiştim. Sayın başkanların icracı, yetkili Cumhurbaşkanı Yardımcı olması konusunda. Şu anda Genel Başkanımız ve CHP Genel Başkanı bir görüşme gerçekleştirdiler ve Genel Başkanımız Millet İttifakı toplantısına katılma kararı almıştır. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar