MHP'den CHP'ye: Bunların hepsi aşılabilir şeyler

MHP'den CHP'ye: Bunların hepsi aşılabilir şeyler
MHP, CHP'ye bayram ziyaretinde bulundu. MHP'li Durmaz: "Gündelik siyasetin içerisinde zaman zaman ayrı da düşünebiliriz. Bunların hepsi aşılabilir şeyler."

Artı Gerçek - Kurban Bayramı dolayısıyla siyasi parti heyetleri bayram ziyaretleri yapıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yücel'den oluşan heyet, MHP heyetini ağırladı.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, ziyarette, şöyle konuştu:

"Biz bu ülkenin birlik bütünlüğü, milli üniter devletinin korunması, Anayasa'nın ilk dört maddesinde tarif edilen Cumhuriyet'in şekli, Başkenti, Milli Marşı konularında elbette tavizsiziz. Bu konularda sizin de aynı şeyi düşünüyor değerlendiriyor olmanız bizim açımızdan son derece kıymetli. Biz bu bayrak inmesin, ezan dinmesin, ülke bölünmesin diye bir mücadele eden bir siyasi partiyiz. Başka konularda siyaseten, gündelik siyasetin içerisinde zaman zaman ayrı da düşünebiliriz. Bunların hepsi aşılabilir şeyler."

CHP SÖZCÜSÜ YÜCEL: HER KONUDA UZLAŞABİLİRİZ

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, ziyarette yaptığı konuşmada, "Bizim kırmızı çizgimiz, vatanımız, milletimiz, bayrağımız, Türkiye Cumhuriyeti'nin ilkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğü. Onun dışında her konuda konuşabilir, tartışabilir ve uzlaşabiliriz diye düşünüyorum. Milliyetçi Hareket Partisi'nin de bugün bu bayram gününde bizi ziyaret etmesinden dolayı oldukça mutluyuz, memnunuz'' dedi.

CHP heyeti, MHP heyetinin ardından sırasıyla Saadet Partisi, Anavatan Partisi, Memleket Partisi, DEVA Partisi ve Gelecek Partisi heyetleriyle de bayramlaştı. (ANKA)

Öne Çıkanlar