MHP'li Feti Yıldız’dan CHP lideri Özgür Özel'e 'ölüm' göndermeli mesaj

MHP'li Feti Yıldız’dan CHP lideri Özgür Özel'e 'ölüm' göndermeli mesaj
MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e yönelik olarak 'ölüm' göndermeli açıklama yapması dikkat çekti. Yıldız "İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" ifadelerini kullandı.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Türkiye Cumhuriyeti sandıkta kurulmamıştır" tehdidine, "Sandık meselesi önemli. Bir yerde kim demokrasi sandık değildir, başka şeyler de vardır diyorsa, demokrasinin karşısındaki en büyük tehdit odur. Bu ülke sandıkta kurulmadı demek, dilim varmaz cehalet demeye, dil sürçmesi olduğunu kabul etmek isterim" yanıtını veren CHP Genel Başkanı Özgür Özel bir kez daha MHP tarafından hedef alındı.

BAYRAMDA 'ÖLÜMLÜ, UNUTULMADI'LI AÇIKLAMA

MHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, CHP liderine 'ölüm' göndermeli mesaj verdi.

Özgür Özel'in, memleketi Manisa'da bayram namazı sonrası yaptığı açıklamaya atıf yapan Yıldız "Bayram sabahı Hatuniye Camii önünde, iyice ucuzlamış taklit tavırlarına kimse inanmadı. CHP'nin Muvakkat Genel Başkanı Özgür Özel'in Allah'ı, Kur'an-ı Kerim'i, Peygamberimizi ve güzel ahlakını öğrenen minik yavrularımıza karşı içindekileri kusması henüz unutulmadı" dedi.

Yıldız, sözlerinin sonuna da "Osmanlı Türk Devleti'nin manevi kurucusu Şeyh Edebali öğütünü hatırlatayım. İnsanlar vardır şafak vaktinde doğar, akşam ezanında ölürler" notunu düştü.

CHP'Lİ GÜNAYDIN'DA YANIT: İNSANLAR VARDIR BOŞ KONUŞUR

CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Feti Yıldız'ın bu sözlerine, sosyal medya hesabı X'ten şu yanıtı verdi:

“İnsanlar” vardır, boş konuşurlar.. Kadrolar vardır, karanlık tünelleri de aydınlatırlar.." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar