Millet İttifakı cumartesi günü 'deprem' gündemiyle toplanacak

Millet İttifakı cumartesi günü 'deprem' gündemiyle toplanacak
Millet İttifakı'nı oluşturan altı partinin liderleri 18 Şubat Cumartesi günü bir araya gelecek. Toplantıda sadece deprem ve sonrasında yaşananlar ele alınacak.

Artı Gerçek - CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, DEVA, Gelecek Partisi ve Demokrat Parti’den oluşan Altılı Masa’da Genel Başkanlar Cumartesi günü Saadet Partisi ev sahipliğinde 'deprem' gündemiyle bir araya gelecek. Toplantının tek gündeminin, Maraş, Antep, Urfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ’da yaşanan deprem ve sonrasında yaşananların ele alınacağı bildirildi.

Son olarak 26 Ocak'ta bir araya gelen Millet İttifakı liderleri, 12 Şubat'ta Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde toplanma kararı almış ancak deprem nedeniyle bu toplantı gerçekleşmemişti.

DAVUTOĞLU YARIN CHP’YE GİDİYOR

Öte yandan eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın vefatının ardından telefonla başsağlığı dileyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nun Altılı Masa zirvesinden önce bugün Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşeceği de kaydedildi. CHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek görüşmenin 'taziye' amacıyla gerçekleştirileceği ifade edildi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar