'Beşli Masa' toplantısı bitti

Meral Akşener'in açıklamalarının ardından Millet İttifakı'nın beş genel başkanı Saadet Partisi'nin ev sahipliğinde bir araya geldi. Beş liderin toplantısı 4,5 saat sürdü.

Artı Gerçek - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in açıklamaları sonrasında Millet İttifakı'nın oluşturan CHP, Gelecek Partisi, DEVA, Saadet Partisi ve Demokrat Parti liderleri yeniden toplandı. Akşener'in açıklamalarından sonra ilk kez bir araya gelen liderlerin toplantısına Saadet Partisi ev sahipliği yaptı.

Toplantı, 4,5 saatin ardından sona erdi.

Ayrıntılar geliyor...

Temel Karamollaoğlu, liderleri kapıda karşıladı.

Toplantının ardından toplu fotoğraf verilmesi bekleniyor.

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kaya, toplantıyla ilgili kısa bir yazılı açıklama yapılacağını belirtti.

Millet İttifakı liderleri son olarak 2 Mart'ta bir araya gelmişti. Cumhurbaşkanı adayının konuşulduğu toplantıdan bir gün sonra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın cumhurbaşkanlığı adaylığını desteklediğini açıklamış ve Millet İttiakı'nın tutumunu sert sözlerle eleştirerek masadan ayrılma sinyali vermişti.

İttifakın diğer üyeleri ise Akşener'in açıklamalarının ardından yaptıkları açıklamalarda, ittifak politikalarına bağlı kalacaklarını belirtmişti.

Akşener'in açıklamaları sonrasında CHP MYK'sı dün ve bugün toplandı, aralarında Ekrem İmamoğlu ve Mansuır Yavaş'ın da bulunduğu 10 CHP'li büyükşehir belediye başkanı da sabah saatlerinde Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar