Muharrem İnce: Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin

Muharrem İnce: Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin
'Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım.'

Sözcü yazarı Rahmi Turan'ın "CHP'li bir siyasetçinin Erdoğan ile görüştüğü" iddiasını yalanlayan CHP Yalova Milletvekili Muahrrem İnce, "Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin." dedi.

Sözcü Yazarı Rahmi Turan'ın gazeteci Talat Atilla'dan aldım dediği "CHP'li bir siyasetçinin Erdoğan ile görüştüğü" iddiasındaki odak isim eski CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce, sosyal medya platformu Twitter'dan hükümete yakınlığıyla bilinen medya kuruluşlarına ve CHP yönetimine tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanlığı seçiminde 'yandaş' medyada tek satır haber olmadığını dile getiren İnce, "Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin." dedi.

İnce CHP yönetimini de seslenerek "Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır. O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar." ifadesini kullandı.

İnce'nin açıklamaları şöyle:

Cumhurbaşkanlığı kampanyasında 107 miting yaptım. Yandaş medyada tek satır haber olmadım. Bugün yandaş medya beni pek sever oldu. Geçmişte beni yazmayarak, bugünse yazarak bana zarar vermeye devam ediyor. 

Yandaş medya senden gelecek rahmet Allah’tan gelsin.

Bu olay sonunda bana iftira atıldığı, kumpas kurulduğu bütün gerçekliğiyle ortadadır. Şimdi CHP yönetiminin yapması gereken partimizin içindeki o iftiracıyı bulup cezalandırmasıdır.

O kişiyi bulmazlarsa aynı iftira ile kendileri karşılaştıklarında şaşırmasınlar.

Öne Çıkanlar