Muharrem İnce'den adaylıktan çekilmesi sonrası ilk paylaşım

Muharrem İnce'den adaylıktan çekilmesi sonrası ilk paylaşım
Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesinin ardından ilk paylaşımı yaptı. İnce, "Benim tek derdim Türkiye, tek derdim Memleket" dedi.

Artı Gerçek - Cumhurbaşkanı adaylığından çekilme kararını açıklayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. İnce, "Tek derdim memleket" diyerek milletvekilliği seçimi için her evden bir oy istedi.

İnce, "Benim tek derdim Türkiye, tek derdim Memleket. Bu yüzden siz değerli yurttaşlarımızdan isteğim; her evden bir oy Memleket Partisi'ne!" ifadelerine yer verdi.

NE OLMUŞTU?

Muharrem İnce, kendisini hedef alan iddiaların ardından partisinin genel merkez binası önünde yaptığı açıklamada, "Türkiye Cumhuriyeti Devleti benim itibarımı koruyamamıştır" diyen İnce, "45 gündür itibar suikasti yapılıyor. Emniyet bulmuyor, savcı görevini yapmıyor. Gazeteci, iftira atılıyor yazmıyor" dedi.

İnce, partisinin Meclis'te bulunması gerektiğini savunarak oy istedi. Konuşmasının devamında özel hayatına ilişkin iddialara değinen İnce, "Bu atılan iftiralara, Saray'dan para aldı çekilemez diyenlere. Bu alçaklığı yapanlara sesleniyorum. Benim bu kumpaslardan korktuğum yok. Adaylıktan çekiliyorum" diye konuştu. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar