Muharrem İnce'den Bahçeli'ye tepki: Sonuna kadar direneceğiz

Muharrem İnce'den Bahçeli'ye tepki: Sonuna kadar direneceğiz
Memleket Partisi Genel Bakanı Muharrem İnce, MHP lideri Bahçeli'nin Abdullah Öcalan ile ilgili açıklamalarına tepki gösterdi. İnce "PKK terörü bitme noktasındayken, bu can suyunu hangi akla hizmet verme gereği duyarsınız" diye konuştu.

Artı Gerçek - MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dün partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada PKK Lideri Abdullah Öcalan’a yönelik olarak "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun" ifadesini kullandı.

Bahçeli'nin açıklamalarına çeşitli çevrelerden tepki gelirken Memleket Partisi Genel Bakanı Muharrem İnce de tepki gösterenler arasındaydı.

İnce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Savunma Bakanı, İçişleri Bakanı terörist bırakmadıklarını söylerken, PKK terörü bitme noktasındayken, bu can suyunu hangi akla hizmet verme gereği duyarsınız! Buradaki oyunu kimin kurduğunu, kimin gerçekte neyi hedeflediğini, bu vatan toprakları üzerinde yürütülen pazarlıkları bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var: kim bu Cumhuriyete, Anayasanın değişmez maddelerine, toprak bütünlüğüne kastediyorsa; bu vatanı sahipsiz sanmasın, buradayız ve sonuna kadar direneceğiz" dedi.

İnce ayrıca "Bütün milliyetçi ve cumhuriyetçi kuvvetleri bir araya gelmeye davet ediyorum" ifadesini kullandı. (Haber Merkezi)

Öne Çıkanlar