Muhittin Böcek'in başdanışmanı da gözaltına alındı
Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in Başdanışmanı Cem Oğuz ve bir belediye çalışanı gözaltına alındı
Artı Gerçek- Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik operasyonlarda yeni gözaltılar var
Tutuklu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başdanışmanı Cem Oğuz ve bir belediye çalışanı gözaltına alındı.
2 ŞOFÖR VE BİR BELEDİYE ÇALIŞANI TUTUKLANMIŞTI
Geçtiğimiz günlerde de Böcek'in şoförleri Aydın Günaydın ve Özer Uygun gözaltına alınıp tutuklanmıştı.
Şoförlerin ardından belediyede özel kalem biriminde çalışan Yasin Y. de şoförlerin ardından gözaltına alınıp tutuklandı.
AKIN GÜRLEK'TEN RÜŞVET İDDİASI, ÖZEL'DEN YALANLAMA
Adalet Bakanı Akın Gürlek, "Muhittin Böcek 15 Ocak 2024'te Manisa'da benzinliğe uğruyor. Böcek’in itirafçı olma durumu vardı. Özgür Özel'e kendisinin aday olmak için para isteme durumu vardı. Özgür Özel bunu ve asrın yolsuzluğu davasını perdelemek istiyor" demişti.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel de sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Muhittin Böcek’e iftiracı ol diye teklif, baskı, şantaj yaptığını kendi itiraf ediyor. Belgelere cevap verirken e-devletten aktif-pasif taşınmazları göstermek yerine, hızla sattıklarını gizlemeye kalkıyor. Bana atmaya kalktığı iftiraya, 'Bir cevap verecek misiniz?' diye soranlar için: Ben o cevabı beş ay önce verdim" demişti.
Böcek'in tutuklana şoförleri de ifadelerinde, benzinlikte herhangi bir görüşme ya da para alışverişine tanık olmadıkları, yalnızca mola verildiklerini belirtmişti. (POLİTİKA SERVİSİ)
Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu'ndan ilk açıklamaPolitika
CHP'den 'Özkan Yalım partiden ihraç edilecek' iddialarına yanıtPolitika
Özgür Özel'den Gürlek'e 'Muhittin Böcek' yanıtı: 'Şantajı itiraf ediyor'Politika
Akın Gürlek'ten Özgür Özel'e tapu yanıtı, 'rüşvet' suçlamasıPolitika