Özgür Özel ve Süleyman Soylu arasında 'Kozağaçlı' tartışması: Koltuğunda son aylarının keyfini çıkar

Özgür Özel ve Süleyman Soylu arasında 'Kozağaçlı' tartışması: Koltuğunda son aylarının keyfini çıkar
Özgür Özel, ÇHD Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı'ya verilen hapis cezasına tepki gösterince Süleyman Soylu, Özel'i "teröristlere sahip çıkıyor" diyerek hedef gösterdi. Özel'in Soylu'ya yanıtı " tarihin doğru yerinde durduk. Sen bunları dert etme" oldu.

Artı Gerçek - Çağdaş Hukukçular Derneği üyesi 22 avukatın yargılandığı davada Selçuk Kozağaçlı ve Barkın Timtik'e "terör örgütü" üyeliği suçlamasıyla 12 yıl hapis cezası verilmesine. CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel tepki gösterdi.

Özel Twitter'dan yaptığı paylaşımda "Çağdaş Hukukçular Derneği Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı ve üyeler Barkın Timtik ve Oya Aslan'a delilsiz bir dosya üzerinden verilen ceza hukuki değildir. Bu hukuksuzlukları yıllardır yaşayan bizler bu yanlış kararların tek tek geri alındığına da çok yakında tanık olacağız!" dedi.

SOYLU ÖZEL'İ HEDEF GÖSTERDİ

Özel'in bu paylaşımını alıntılayan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu "Teröristleri sözde "gazeteci" diye raporla korumaya çalışan CHP’nin şimdi de "özel" terörist sevicisi, mahkeme kararı ile terör örgütü üyesi olduğu tespit edilen ve mahkumiyet alan DHKP-C'li teröristlere sahip çıkıyor. CHP’de bunun hesabını soracak bir vatansever yok mu?" diyerek CHP'li Özel'i hedef gösterdi.

ÖZEL'DEN SOYLU'YA YANIT

Özgür Özel, Soylu'ya yine Twiiter üzerinden yanıt verdi. Soylu'ya 'Fotoroman Süleyman' diye seslenen Özel "Çok şükür tarihin hep doğru yerinde durduk. İlker Başbuğ Paşa terör örgütü yöneticisi olarak ceza aldığında nasıl karşısında durduk ve haklı çıktıysak, burada da haklı çıkacağız. Sen bunları dert etme Fotoroman Süleyman, koltuğunda son aylarının keyfini çıkarmaya çalış." dedi.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar