Özgür Özel'den depremzedeleri azarlayan Ersan Şen'e tepki: 'Sana da yazıklar olsun'

Özgür Özel'den depremzedeleri azarlayan Ersan Şen'e tepki: 'Sana da yazıklar olsun'
Maraş'ta 6 Şubat meydana gelen depremde yıkılan ve enkazı altında 35 kişinin öldüğü Ezgi Apartmanı davasında sanıkların avukatlığını yapan Ersan Şen'in depremzedeleri azarlamasına CHP Genel Başkanı Özgür Özel tepki gösterdi: "Sana da yazıklar olsun."

Artı Gerçek - Medyatik avukat Ersan Şen, Antep'te yıkılan Furkan Apartmanı davasında firari müvekkillerine tutuklanmama garantesi talep ederken, Maraş'ta da 35 kişiye mezar olan Ezgi Apartmanı davasında sanıkların avukatlığını yapıyor. Ersan Şen'in Ezgi Apartmanı davasında yurtdışına kaçan failler için kırmızı bülten çıkarılmasını isteyen depremzedeleri azarlamasına ise bir tepki de CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den geldi.

Özel, partisinin TBMM toplantısında yaptığı konuşmada, şunları söyledi:

"Firariler için kırmızı bülten istendiğinde meşhur bir avukat, televizyonlarda bolca bulunan, hiçbirimizi beğenmeyen herkeslere laf söyleyen bir avukat orada...

Mağdurların değil Ezgi Apartmanı’ndaki sorumluların avukatı…

Yurt dışına kaçtı demişler mağdurların avukatı, kırmızı bülten istemiş. Dönüyor azarlıyor avukatı, anneleri evlatları azarlıyor. 'Bir kırmızı bültenin ülkeye maliyeti kaç para biliyor musunuz?' diyor.

Bu sözü söyleyen adam herkesten çok adalet biliyor, hiçbirimizi beğenmiyor, kimseleri beğenmiyor. Sana da yazıklar olsun kardeşim sana da yazıklar olsun." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar