Selahattin Demirtaş'tan Batman çağrısı: Eminim tüm Batman, adaylarımızı ve Başak’ı eski günlerdeki gibi karşılayacak

Selahattin Demirtaş'tan Batman çağrısı: Eminim tüm Batman, adaylarımızı ve Başak’ı eski günlerdeki gibi karşılayacak
Selahattin Demirtaş, seçim meydanlarına inen Başak Demirtaş'ın yarın Batman'da olacağını duyurdu: Eminim tüm Batman, adaylarımızı ve Başak’ı eski günlerdeki gibi karşılayacak.

Artı Gerçek - Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP eş genel başkanı Selahattin Demirtaş, seçim çalışmaları için sahaya inmeye hazırlanan Başak Demirtaş'ın yarın Batman'da olacağını duyurdu.

Demirtaş, "Başak, yarın Batman’da. Saat 13.00'te, #YeşilSolParti Merkez Seçim Bürosunda" diyerek, " Eminim tüm Batman, adaylarımızı ve Başak’ı eski günlerdeki gibi karşılayacak. Nasıl mı? İşte böyle ????" mesajını kendisinin Batman'daki bir seçim mitingindeki kitlelerin görüldüğü bir fotoğraf eşliğinde paylaştı.

Demirtaş sosyal medya hesabı üzerinden bir tweet daha paylaşarak, "Adaylarımızla birlikte Başak da orada olacak. Göreyim seni Batman" ifadelerini kullandı.

Başak Demirtaş, 14 Mayıs seçimleri öncesinde sahaya inme planı hakkında "Elimden ne geliyorsa, partim için, halkımız için bunu yapmaya çalışıyorum. Böyle bir böylesi bir dönemde evde oturup sadece tweet atarak duramazdım. Bence kimse de böyle durmamalı" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar