Sinan Oğan'dan 'Adaylıktan çekilecek' iddialarına ilk yanıt: Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz

Sinan Oğan'dan 'Adaylıktan çekilecek' iddialarına ilk yanıt: Sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz
ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, adaylıktan çekileceği iddialarına ilişkin "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz" mesajı verdi.

Artı Gerçek - Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmesi sonrası adaylıktan çekileceği iddia edilen ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, sosyal medya hesabından "Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz" dedi.

ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, hakkında çıkan "Adaylıktan çekilecek" iddialarına sosyal medyadan yanıt verdi. "Mücadeleye devam" mesajı veren Oğan, şu ifadeleri kullandı:

"Türk milletinin aziz evlatları, sonuna kadar mücadeleye devam edeceğiz. Son günlerde bize dönük artan provokasyon duyumları üzerine seçimin son günü herhangi bir olay yaşamak istemedik. O sebeple de bu akşam İstanbul’dayım. Haber Türk Tv’de. Yarın Ankara’da olacağım. Bize katılımlar bekliyoruz. Ankara’da olacağız. Lütfen bizim dışımızdaki hiçbir açıklamaya itibar etmeyiniz. #DipDalgaGeliyor #OAnGeliyor"

NE OLMUŞTU?

Muhalefetin oylarını böldüğü gerekçesiyle yoğun olarak eleştirilen İnce, seçime üç gün kala Memleket Partisi Genel Merkezi önündeki basın toplantısında açıklamalarda bulunmuştu. İnce, "Son nokta, o çekilemez, saraydan para aldı diyenler var. Adaylıktan çekiliyorum. Bunu memleketim için yapıyorum" dedi. Geri çekilme açıklamasını muhalefeti suçlayarak sonlandıran İnce, "Bunu memleketim için yapıyorum. Yoksa seçimi kaybettiklerinde bütün suçu bana atacaklar" ifadelerine yer vermişti.

İnce'nin adaylıktan çekilmesinin ardından ATA İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan'ın da adaylıktan çekileceği iddia edilmişti. Bunun üzerine sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Sinan Oğan’ın cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiği iddiaları yalandan ibarettir. Zafer Partisi ve Sinan Oğan Türk halkının Yeşil Sol ile HÜDA-PAR arasına sıkışmasına izin vermeyecektir. Zafer yakın, meşaleleri yakın" ifadelerini kullanmıştı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar