Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye çağrı: Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz

Kılıçdaroğlu'ndan İnce'ye çağrı: Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Muharrem İnce'ye çağrı: Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin.

Artı Gerçek - Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı yarışından çekilen Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'ye "Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz" çağrısında bulundu.

Sosyal medya hesabından Barış Manço'nun Halil İbrahim Sofrası şarkısını paylaşan Kılıçdaroğlu, "Benim çağrım hala geçerli. Eski kırgınlıkları, dargınlıkları bir kenara bırakalım artık. Sayın İnce’yi Türkiye’nin sofrasına bekliyoruz. Buyursun lütfen gelsin…" notunu düştü.

İNCE MUHALEFETİ SUÇLAYARAK GİTTİ

Cumhurbaşkanı adayı olarak Kılıçdaroğlu'nun oylarını böleceği gerekçesiyle eleştirilen İnce, 14 Mayıs seçimlerine üç gün kala adaylıktan çekilmişti. İnce, partisinin genel merkezinin önünde yaptığı açıklamada milletvekilliği seçimleri için oy isterken, adaylıktan çekilme konusunda muhalefeti suçlamıştı.

İnce, "Türkiye'ye üçüncü bir seçenek önerdim. Ne Cumhur ne Millet tek yol memleket dedim. Atatürk'ün yolundan dedim. Bir kanal açmaya çalıştım. Bu kanalı başaramadık. Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde, seçimin sabahı bütün suçu bize atacaklar. Bahaneleri kalmasın. Memleket Partisi'ne her evden bir oy istiyorum, cumhurbaşkanı adaylığından çekiliyorum" demişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar