Siyasilerin 19 Mayıs mesajları

Siyasilerin 19 Mayıs mesajları
Liderler 19 Mayıs nedeniyle mesajlar paylaştı. Erdoğan, 'her türlü provokasyona rağmen' büyümenin hızlandığını savundu. Özel, "Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak yürüyor ve mücadele ediyoruz" dedi.

Artı Gerçek - Türkiye'nin birçok ilinde 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı törenleri düzenlenirken, siyasi liderler sosyal medya hesaplarından mesajlar verdi. Paylaşılan mesajlar şöyle:

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: "19 Mayıs ruhu, bu milletin en büyük varlığı, en büyük sermayesidir. Zorluklara karşı durmanın, azimle, inançla, kararlılıkla hep beraber mücadele etmenin anlamı bu ruhta gizlidir. Ülkemizin karşı karşıya kaldığı her türlü provokasyona rağmen hızlandırdığı büyüme mücadelesini ancak 19 Mayıs'ın ruhuna sahip çıkarak sürdürebiliriz."

Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş: "Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin vatan sevgisi ve milli birlik şuuruyla yetişmesi, yarınlarımız için en büyük güvencemizdir. Bu anlamlı günde, gençlerimize olan güvenimizi bir kez daha vurguluyor, onların azim ve kararlılığıyla Türkiye Yüzyılı hedeflerimize daha da hızlı ulaşacağımıza inanıyorum."

CHP Genel Başkanı Özgür Özel: "19 Mayıs 1919'da atılan o ilk adımın izinden, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı kalarak yürüyor ve mücadele ediyoruz. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarını minnetle ve saygıyla anıyorum." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar