Tansu Çiller 'Evetçi'ymiş
Can Ataklı: Meral Akşener eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin genel başkanı Çiller hakkında ilginç bir iddia ortaya attı.

Haber Merkezi- Sözcü Yazarı Can Ataklı, 'Çiller de referandumda evet diyecekmiş' başlıklı yazısında Meral Akşener'in aktardığı bir bilgiyi paylaştı.
Ataklı'nın yazısının ilgili bölümü şöyle:
"Halk TV’de dünkü konuğum Meral Akşener’di. Bana göre Akşener yaklaşık bir saatlik programda çok formdaydı.Söylemek istediği her şeyi samimiyetle söyledi. İnandırıcılık ve güven verme açısından da bence dört dörtlüktü.
Programın sonuna doğru eskiden bakanlığını yaptığı DYP'nin o zamanki genel başkanı Tansu Çiller hakkında çok ilginç bir iddia attı ortaya. Çiller'in 'Evetçi' olduğunu söyledi. Zaman darlığından üsteleyemedim ama inanın çok şaşırdım."