Anıtkabir'de 23 Nisan töreni yapıldı

Anıtkabir'de 23 Nisan töreni yapıldı
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş başkanlığındaki devlet erkanı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'de düzenlenen törene katıldı. Törende bakanlar ve siyasetçiler de yer aldı.

Artı Gerçek - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin (TBMM) açılışının 104'üncü yıl dönümü dolayısıyla Anıtkabir'deki tören düzenlendi.

Törene TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, TBMM Başkanvekilleri Bekir Bozdağ, Gülizar Biçer Karaca, Celal Adan, TBMM Başkanlık Divanı üyeleri, milletvekilleri, siyasi parti temsilcileri ile TBMM idari personelleri katıldı.

Kurtulmuş ve beraberindeki heyet Aslanlı Yol'dan yürüyerek Mustafa Kemal Atatürk'ün mozolesine geldi. Kurtulmuş daha sonra Anıtkabir Özel Defteri'ni imzaladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in mozoleye çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. (AA)

Öne Çıkanlar