Yeşil Sol Partili Bozan’dan valiye: Çalışmalarımızı tartışmak haddine değil

Yeşil Sol Partili Bozan’dan valiye: Çalışmalarımızı tartışmak haddine değil
Yeşil Sol Parti vekili Ali Bozan, Mersin Valisi’nin “Bozan sokak sokak dolaşıyor, yarın bir gün başına bir şey gelecek” şeklinde ifadeler kullandığını söyledi. Bozan, “Çalışmalarımızı tartışmak haddine değil” dedi.

Artı Gerçek - Yeşiller ve Sol Gelecek Partisi (Yeşil Sol Parti) Mersin Milletvekili Ali Bozan, Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan’ın O Bozan sokak sokak dolaşıyor, yarın bir gün başına bir şey gelecek” sözlerine dair açıklama yaptı. Bozan, “Partimiz, bu şehrin üçüncü büyük partisidir ve bu partinin seçilmiş vekili için uygunsuz sözler söylemek senin haddine değil. Biz senin mesajını aldık” dedi.

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Toroslar İlçe Örgütü’nde yapılan açıklamaya, milletvekili Perihan Koca ile çok sayıda partili katıldı. Açıklamada konuşan Yeşil Sol Partili Bozan, valinin kendisine dair sözlerini eleştirerek, “Geçtiğimiz günlerde Akdeniz ilçesinde yapılan bir ziyarette Mersin Valisi kimi söylemlerle parti çalışmalarını tartışmaya açtı. Mersin Valisi; çalışmalarımızı tartışmak senin haddine değil” ifadelerini kullandı.

‘KORKMUYORUZ, GERİ ADIM ATMAYACAĞIZ’

“Partimiz, bu şehrin üçüncü büyük partisidir ve bu partinin seçilmiş vekili için uygunsuz sözler söylemek senin haddine değil” diyen Bozan şunları söyledi:

“Biz senin mesajını aldık. Mesajına vereceğimiz cevap; bugünden sonra daha fazla çalışmak, daha fazla halkla iç içe olmaktır. Bu çalışmalarımız sizi rahatsız ediyorsa, rahatsız etmeye devam edeceğiz. Korkmuyoruz, geri adım atmayacağız. Bugünden sonra herhangi bir çalışma arkadaşımızın tırnağına zarar gelirse bunun sorumlusu Mersin Valisidir. Vali yarın öbür gün çıkıp bizim açıklamamızı yalanlayabilir; yalanlama yapmak yerine, halk arasında konuşulan ve huzursuzluğa neden olan bu durumu ortadan kaldırın. Mersin’in gündemi kentimizin temel sorunları olsun.”

'ÇALIŞMALARIMIZDAN RAHATSIZ OLUYORLAR'

Ardından konuşan Yeşil Sol Parti Mersin Milletvekili Perihan Koca ise, “Seçimlerden bu yana halkın vekili olarak sokakta sürdürdüğümüz çalışmalardan atanmışlar rahatsız olmuş. Halkın iradesiyle seçilmiş milletvekiline liyakatsiz konuşmalar yapma halini kendisinde bulabiliyor. Bizler atanmışların seçilmişler hakkında konuşmasını kabul etmiyoruz. Bizler halkla beraber halk için örgütlenmeye devam edeceğiz, bu faşist yönetimlere de halka beraber cevap vereceğiz” dedi.(MA)

Öne Çıkanlar