2022 Dünya Kupası Finali: Gözler Messi ve Mbappe'de

2022 Dünya Kupası Finali: Gözler Messi ve Mbappe'de
2022 Dünya Kupası'nda finalinde bugün Fransa ile Arjantin karşı karşıya geliyor. Arjantin'in yıldızı Messi kariyerini Dünya Kupası ile taçlandırmak istiyor. Fransızların en büyük kozu ise Messi'nin PSG'de takım arkadaşı olan genç yıldız Mbappe.

Artı Gerçek - Katar'da düzenlenen 2022 Dünya Kupası, bugün (18 Aralık) oynanacak olan Ajrantin-Fransa finaliyle sona erecek.

Şampiyon, Katar'ın Al Daayen şehrindeki Lusail Stadı'nda belirleyecek. Dev final Türkiye saatiyle 18.00'de başlayacak. Ajrantin-Fransa Dünya Kupası finalini futbolseverler TRT1 ekranlarından şifresiz olarak izleyebilecek.

POLONYALI MARCINIAK YÖNETECEK

Arjantin ile Fransa arasında oynanacak 22. Dünya Kupası finalini Polanyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Marciniak daha önce turnuvadaki Fransa-Danimarka ve Arjantin-Avustralya maçlarında da düdük çalmıştı. Fransa, Damimarka'yı, Arjantin de Avustrulya'yı aynı skorla 2-1 yendi.

MBAPPE İÇİN İKİNCİ KUPA ŞANSI

35 yaşındaki Arjantinli Lionel Messi kariyerinin son Dünya Kupası'nı oynuyor. Efsanevi Maradona ile kıyaslanan Messi için bu Dünya Kupası'nı kazanmak için son şans olacak.

23 yaşındaki Fransız Kylian Mbappe 2018'de bu mutluluğu yaşamıştı.

Messi, kupada şu ana kadar 5 gol ve 3 asistlik bir performans ortaya koydu. Mbappe ise 5 gol 2 asistte. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar