Asgari ücret için son toplantı 20 Aralık'ta
Asgari ücret için rakamın konuşulacağı tarih belli oldu. Komisyon üçüncü toplantısını 20 Aralık Salı günü yapacak.

Artı Gerçek - Asgari Ücret Tespit Komisyonu üçüncü toplantısını da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nda yapacak. Toplantı tarihi ise 20 Aralık Aralık olarak belirlendi.
İlk toplantıda, bakanlık yaptırdığı asgari ücret anketini paylaşmıştı. Ankette, asgari ücret için ortalama beklentinin 7 bin 845 lira olduğu belirtilmişti.
14 Aralık'taki ikinci toplantıda, işveren heyetine TİSK Genel Sekreteri Akansel Koç, işçi heyetine ise Türk-İş Genel Sekreteri Pevrul Kavlak başkanlık etmişti. 2,5 saatlik toplantı sonrası açıklama yapan Kavlak, "Rakam konuşulmadı. İnşallah son toplantıda gelir" demişti. (EKONOMİ SERVİSİ)
Türk-İş Başkanı: Asgari ücrette pazarlık 7 bin 785 liradan başlayacak
Çalışma Bakanı Bilgin: Asgari ücretli çalışan oranı yüzde 37