Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş: Bir sigara grubuna 5 TL zam geldi, bira zammı da kapıda

Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş: Bir sigara grubuna 5 TL zam geldi, bira zammı da kapıda
Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, motorin fiyatlarındaki artış nedeniyle iki sigara grubunun zam yaptığını, içki ve bira zammının da yolda olduğunu duyurdu: "Bu zamlar artık her 2 ayda 1 gelecek."

Artı Gerçek - Ekonomik ve yüksek seyreden enflasyona paralel olarak içki ve sigarada zamlar da devam ediyor. Tekel Bayileri Platformu Başkanı Özgür Aybaş, bir sigara grubuna 5 TL zam yapıldığını açıkladı, bira zammının da kapıda olduğunu duyurdu.

Aybaş, Philip Morris grubundaki sigaraların 5 lira zamlandığını açıklayarak yeni fiyat listesini paylaştı. Buna göre, grubun en düşük fiyattaki sigarası 47 TL oldu. En pahalı sigaranın fiyatı ise 53 TL'ye yükseldi.

Sigaradaki bu zammın motorine fiyatlarındaki artış nedeniyle yapılan maliyet zammı olduğunu belirten Aybaş, içkiye de benzer şekilde zam beklediğini belirtti: "Bu zamlar artık her 2 ayda 1 gelecek. Alkollü içkiler ve bira zammı kapıda biralara en az 7-10 tl arası zam geçişi bekleniyor."

Aybaş, daha sonra yaptığı paylaşımda, Winston sigara grubuna da zam geldiğini açıkladı. "Zamlar devam ke durmak yooookk Lozan bitti tütün rezervi süprizi çok yakında şu hale bak rezalet" diyen Aybaş, yeni fiyat listesini paylaştı.

(HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar