Bursa'da cami duvarına Erdoğan posteri asıldı, İyi Parti tepki gösterdi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Ahmet Dai Cami'nin duvarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafının olduğu bir afiş asıldı.İyi Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu tepki göstererek "Yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir" dedi.

Bursa'da cami duvarına Erdoğan posteri asıldı, İyi Parti tepki gösterdi

Artı Gerçek - Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bulunan Ahmet Dai Cami'nin duvarına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğrafı asıldı. İyi Parti Bursa İl Başkanı Mehmet Hasanoğlu duruma tepki göstererek "Camiler kutsalımızdır ve bu mekanlarımıza yaptığınız bu kötülük bile tek başına gitmenize gerekçedir" ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki gösteren Hasanoğlu, Bursa Valisi ve Müftüsüne seslenerek, "Sayın Bursa Valisi @YakupCanbolat, Bursa Müftüsü Yavuz Selim Karabayır @BursaMuftuluk bu rezalet için sizin verecek bir cevabınız var mı?" dedi.

Geçtiğimiz günlerde de tepki çeken benzer bir olay yaşanmıştı. Erdoğan'ın Yozgat'ta yapılması planlanan mitingine camiden anons geçilerek katılım çağrısında bulunulmuştu. (HABER MERKEZİ)