Kılıçdaroğlu’nun Coronavirus testi negatif çıktı

CHP Sözcüsü Öztrak’ın Coronavirus testinin pozitif çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik de Coronavirus testinin pozitif çıktığını açıklanmıştı.

Kılıçdaroğlu’nun Coronavirus testi negatif çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Coronavirus testi negatif çıktı. CHP'den yapılan açıklamada, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmıştır. Test sonucu negatiftir. Covid-19 mücadelesindeki bütün vatandaşlarımıza, partililerimize acil şifa diliyoruz" denildi.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ın Coronavirus testinin pozitif çıkmasının ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik de Coronavirus testinin pozitif çıktığını açıklamıştı. Endişelere neden olan bu gelişmelerin ardından CHP Lideri Kılıçdaroğlu’na da Coronavirus testi yapıldı. Kılıçdaroğlu’nun test sonuçlarının negatif çıktığı açıklandı.

Partinin Twitter hesabından yapılan açıklamada, "Parti Sözcümüz Faik Öztrak'ın Covid-19 test sonucunun pozitif çıkmasının ardından, filyasyon kapsamında Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na da test yapılmıştır. Test sonucu negatiftir. Covid-19 mücadelesindeki bütün vatandaşlarımıza, partililerimize acil şifa diliyoruz" denildi.

Öte yandan Parti Sözcüsü Faik Öztrak’ın Pazartesi günü çevrimiçi ortamda gerçekleşen MYK toplantısının ardından basın toplantısı düzenlemişti. Öztrak'ın basın toplantısının ardından CHP Genel Merkezi’nde kimse ile temas etmeden hastaneye gittiği ve test yaptırdığı öğrenildi. Öztrak test sonuçlarının pozitif olduğunu dün öğrendi ve açıkladı. (ANKA)

kılıçdaroğlu negatif test Coronavirüs