Tunceli Valiliği, HDP Milletvekilini Twitter'da engelledi
Tunceli Valiliği HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ı Twitter'da engelledi.
![Tunceli Valiliği, HDP Milletvekilini Twitter'da engelledi](https://i.artigercek.com/2/1280/720/storage/old/news/51034.jpg)
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı ve HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran Twitter hesabından yaptığı açıklama ile Tunceli Valiliği'nin resmi Twitter hesabının kendisini engellediğini duyurdu.
Bunlarda ne devlet ciddiyeti ne de yönetme kabiliyeti kalmış. Valilik, bir milletvekilini sosyal medyada engeller mi? Sosyal medya trolüyseniz kalkın o koltuklardan, o ilin idari amiri iseniz yangınları söndürün, milletvekillerimizin bölgeye girişine engel olmayın. @tuncaysonel pic.twitter.com/1hrtrhvR7V
— Ayşe Acar Başaran (@ayseacar_b) 28 Ağustos 2018
Tunceli Valliği'nin kararına tepki gösteren Başaran, "Bunlarda ne devlet ciddiyeti ne de yönetme kabiliyeti kalmış. Valilik, bir milletvekilini sosyal medyada engeller mi? Sosyal medya trolüyseniz kalkın o koltuklardan, o ilin idari amiri iseniz yangınları söndürün, milletvekillerimizin bölgeye girişine engel olmayın" dedi. (HABERMERKEZİ)