2 kardeşi vuran eski muhtar tutuklandı

2 kardeşi vuran eski muhtar tutuklandı
Bir düğünde havaya ateş açan eski muhtar Nail Ergül'ün silahından çıkan mermilerin isabet ettiği davetlilerden biri hayatını kaybetti, diğeri ise hastanede tedaviye alındı.

Türkiye, suç örgütü lideri Sedat Peker'in, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kayıt dışı silahların dağıtılmaya devam ettiği iddiasını konuşurken, gün geçtikçe artış gösteren bireysel silahlanma ve silahlı saldırı olaylarının ardı arkası kesilmiyor.

Balıkesir’de düğüne katılanlara yönelik silahlı saldırıda 2 kişi hayatını kaybedip çok sayıda kişi yaralanırken, Düzce’de de eski muhtarın düğünde havaya rastgele ateş açması sonucu kan döküldü.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde, düğünde havaya ateş edip bir kardeşin ölümüne, diğerinin yaralanmasına neden olan eski muhtar Nail Ergül tutuklandı.

Tuğrul Köyü’nde dün yapılan bir düğünde rastgele havaya ateş eden Çamlı Köyü eski muhtarı Nail Ergül'ün silahından çıkan mermiler, düğündeki misafirlerden Ali Rıza Sarıoğlu ve kardeşi Ersan Sarıoğlu'na isabet etti. Olayda Ali Rıza Sarıoğlu hayatını kaybetti, kardeşi Ersan Sarıoğlu ise hastanede tedavi altına alındı.

Olay yerinde, jandarma tarafından gözaltına alınan Nail Ergül, bugün tamamlanan işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Nail Ergül, Düzce F Tipi Cezaevi'ne gönderildi. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar