Acun Ilıcalı'dan, Hull City'yi satın almak için yeni hamle

Acun Ilıcalı'dan, Hull City'yi satın almak için yeni hamle
Geçtiğimiz dönemlerde İngiltere'den bir takım almak istediğini açıklayan Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın almak için tekrardan girişimlere başladı.

İngiltere'den takım satın almak için Hollanda ekibi Fortuna Sittard'daki yatırımını sonlandırdığını açıklayan Acun Ilıcalı, Championship ekiplerinden Hull City'yi almak için görüşmelerini sürdürüyor.

Ajansspor'da yer alan habere göre, Ilıcalı'nın İngiltere'ye giderek takımın tesislerini gezeceği öğrenildi.

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard'ı satın almış ancak sonrasında İngiltere'den bir takım almak istediğini ifade ederek bu hissleri satmıştı.

Ilcalı'nın Mayıs 2021'de Hull City'le temas halinde olduğu haberleri hem ulusal hem de İngiliz basınında yer almıştı. 

SON AŞAMAYA GELİNDİ

Acun Ilıcalı, Hull City'yi satın almak için tekrardan girişim yaptı ve son aşamaya yaklaştı.

Ilıcalı'nın İngiliz kulübünü satın almadan tesislerini ve kenti görmek için İngiltere'ye gideceği öğrenildi. Acun Ilıcalı, eğer kulübü beğenirse satış için detaylar konuşulacak.

HULL CITY'NİN ŞU ANKİ DURUMU

İngiltere'nin Yorkshire kentinde 1904 yılında kurulan Hull City Association Football Club, 2021-22 sezonunda Championship'te mücadele ediyor

Kulüp tarihinde kaydedilen en büyük başarı 2014 yılında ulaştıkları FA Cup finalidir. Maskotlarının bir kaplan olmasından ötürü takımın renkleri kehribar ve siyahtır. 2014-15 sezonunda UEFA Avrupa Ligi play-offlarında mücadele eden takımın şu anki sahibi Mısırlı iş insanı Assem Allam'dır.

Hull City, iç saha maçlarını 25 bin 450 seyirci kapasiteli KCOM Stadyumu'nda oynuyor.

Öne Çıkanlar