Haberlerin ardından adrese teslim kadro ilanı iptal edildi

Haberlerin ardından adrese teslim kadro ilanı iptal edildi
Balıkesir Üniversitesi, adrese teslim kadro ilanını ‘kamu yararı, hizmet gerekleri ile akademik teşkilat ve işleyişin dikkate alındığını’ belirterek iptal etti.

Balıkesir Üniversitesi'nde verilen adrese teslim ilanı olayın basına yansımasının ardından iptal edildi. Haberin ardından üniversite, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi kadro ilanının iptal edildiğini duyurdu.

Balıkesir Üniversitesi’nin Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksek Okulu’na alacağı bir adet öğretim görevlisi ilanında, ‘aşçılık dalında MEB ustalık ve MEB usta öğreticilik belgeleri ile dünya mutfağı belgesine sahip olmak’ şartı dikkat çekmişti. Şartları taşıyan tek bir kişi olduğu ve sınava girmeye hak kazandığı gündem olmuştu.

İPTAL EDİLDİĞİ DUYURULDU

Sözcü’nün haberine göre tepkiler üzerine üniversite, kadro ilanının iptal edildiğini duyurdu. Üniversitenin resmi internet hesabından yapılan açıklamada şöyle denildi:

"17.12.2021 tarihli Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı’nın web sayfasında ilan edilen Üniversitemiz Burhaniye Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi kadro ilanı kamu yararı, hizmet gerekleri ile akademik teşkilat ve işleyiş dikkate alınarak iptal edilmiştir."

Öne Çıkanlar