AKP'li Dağ'dan 'Susamam'a tepki: Provakasyon

AKP'li Dağ'dan 'Susamam'a tepki: Provakasyon
Susamam'a tepki gösteren AKP Grup Başkanvekili Hamza Dağ, "Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır" dedi.

Rapçi Şanışer’in öncülüğünde Fuat, Ados, Hayki, Server Uraz, Beta, Tahribad-ı İsyan, Sokrat St, Ozbi, Deniz Tekin, Sehabe, Yeis Sensura, Aspovai Defkhan, AgaB, Mirac, Mert Şenel ve Kamufle gibi 16 müzisyenin Youtube aracılığıyla yayınladığı 'Susamam' adlı şarkıya AKP’den tepki geldi.

AKP'Lİ HAMZA DAĞ, ŞARKIDAKİ TUTUKLU GAZETİCİLERE DAİR BÖLÜME TEPKİ GÖSTERDİ

Kişisel sosyal medya ve YouTube hesabından şarkıya ilişkin tepki içeren bir video da yayınlayan Dağ, özellikle tutuklu gazetecilere dair bölüm için, "Eğer bizi ziyaret ederlerse, eğer adreslerini verirlerse ben de onları ziyaret etmek isterim, onlarca haksız oldukları halde yazan, bizim hakkımızda bir takım yalan yanlış bir takım haberler yazan onlarca gazeteci, onlarca da gazete gösteririm" ifadelerini kullandı.

 

 

AKP'li Dağ, Twitter hesabından paylaştığı mesajda ise "Sanat, provokasyonun ve siyasi manipülasyonun aracı olmamalıdır. '#Susamam' diyenlerin Türkiye’nin en kritik dönemlerinde nasıl lâl olduğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

(HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar