Anadolu Efes Final Four'a yükseldi

Anadolu Efes Final Four'a yükseldi
THY Euroleague play-off çeyrek final serisi beşinci maçında Anadolu Efes, Real Madrid'i mağlup ederek Final-Four'a yükseldi.

Anadolu Efes, THY Avrupa Ligi play-off çeyrek finalinde İspanya ekibi Real Madrid'i 88-83 yenerek seride durumu 3-2 yaptı ve Final Four-Dörtlü Final'e yükseldi.

Bu galibiyetin ardından seriyi 3-2 galip kapatan Anadolu Efes adını Final Four'a yazdırırken Başantrenör Ergin Ataman değerlendirmelerde bulundu.

'EN KÖTÜ MAÇIMIZI OYNADIK'

Ataman, "Çok büyük duygular. Son iki sezonda Final Four'da olmayı hak ettik. Kupa için savaşmayı, şampiyonluk için savaşmayı hak ettik. Madrid'de kaybettik. Bizim için utanç verici iki maçtı. Bugün bence en kötü maçımızı oynadık ama mükemmel bir oyuncumuz vardı, Chris Singleton. Bizdeki kariyer maçını oynadı.

Real Madrid'i tebrik ediyorum. Çok tecrübeli bir takım, çok tecrübeli bir koçları var. 12 sayıya çıkardık farkı, yine geri döndüler yine geri döndüler. Asla pes etmiyorlar. Ama sayı atmanın bir yolunu bulduk. Şimdi Final Four'a gidiyoruz. Yeniden orada savaşacağımız için oyuncularımla gurur duyuyorum. Çok fazla oyuncumuz var. Bugün oyunumuzu oynamadık. Larkin son 5 dakikaya kadar sayı atmadı. Normal performansımızı bulamadık bence. Pivottan sayıyı bulamadık. Kazanmayı bildik" ifadelerini kullandı. 

Öne Çıkanlar