Ankara'da 3 gencin garajda ölü bulunmasına ilişkin valilikten açıklama

Ankara'da 3 gencin garajda ölü bulunmasına ilişkin valilikten açıklama
Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir apartman garajında 3 kişinin cesedi bulundu. Olaya ilişkin valilikten yazılı bir açıklama yapıldı.

Ankara'nın Pursaklar ilçesinde bir apartman garajında 3 kişinin cesedi bulundu. Olaya ilişkin valilikten de yazılı bir açıklama yapıldı.

Ekipler, binanın kapalı garajında 3 genci hareketsiz yatarken buldu. Sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede, 20-25 yaşlarındaki 3 gencin hayatını kaybettiğini belirledi.

Gençlerin, Şahinoğlu'nun oturduğu apartmanın kapalı otoparkında ısınmak için çalıştırdıkları iki otomobilin egzozundan zehirlendikleri şüphesi üzerinde duruluyor.
Olayı haber alan gençlerin aileleri fenalaştı. Polis ekipleri tarafından olaya ilişkin soruşturma başlatıldı.

Olaya ilişkin Ankara Valiliği'nden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

"Saat 08.10 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne gelen ihbar sonucunu Pursaklar ilçesi, Orhangazi Caddesi’nde bulunan bir binanın kapalı otoparkında bir otomobilin etrafında 3 erkek şahsın hareketsiz yattığı görülmüş, 112 ekiplerin yaptığı ilk kontrollerde şahısların hayatlarını kaybettiği anlaşılmıştır. Olay ile ilgili Cumhuriyet Savcısı’nın bilgisi dahilinde, adli tabibin yaptığı ilk incelemede şahısların alkol ya da karbonmonoksit gazından zehirlenmiş olabilecekleri tespit edilmiş, ancak kesin ölüm nedenlerinin otopsi işlemlerinden sonra kesinlik kazanacağı bildirilmiştir. Olayla ilgili adli tahkikat devam etmektedir." (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar