Arsasını CHP'nin verdiği hastanenin şovunu AKP yaptı

Arsasını CHP'nin verdiği hastanenin şovunu AKP yaptı
Belediye Başkanı'na tören bittikten sonra davetiye gönderildi.

Uşak’ın Sivasli ilçesinde CHP’li Belediye Başkanı Hürriyet Şafak, 30 yataklı hastane yapımı için arazi tahsis etti. Yapımına başlanan hastanenin temel atma bir töreni düzenlendi. Ancak CHP’li Şafak törene davet edilmedi.

Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'ün haberine göre, yer tahsisinde yardımcı olan CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım da törene çağrılmadı. Sivaslı'nın CHP'li Belediye Başkanı Hürriyet Şafak'a da tören tamamlandıktan sonra davet geldi.

Temel atma töreninde ise İl Sağlık Müdürü Sedat Kavas, AKP İl Başkanı Fahrettin Tuğrul, AKP'li Belediye Başkanı Mehmet Çakın, AKP Milletvekili Mehmet Altay, Vali Funda Kocabıyık, AKP Milletvekili İsmail Güneş, Uşak Üniversitesi Rektörü Ekrem Savaş, AKP İl Genel Meclis Grup Başkanı Nuri Demir yer aldı.

CHP'li Yalım, "Programı organize eden İl Sağlık Müdürü bizleri davet etmedi. AKP'lileri çağırıyorlar. Koltuklarınız size 5 gömlek fazla. Ama göreceksiniz; halk size öyle bir cevap verecek ki devlet kurumları nasıl yönetilir işte o zaman öğreneceksiniz" dedi.

Öne Çıkanlar