Aytaç Kara'nın yeni takımı Galatasaray oldu

Aytaç Kara'nın yeni takımı Galatasaray oldu
Kasımpaşa'da kadro dışı bırakılan Aytaç Kara, yeni sezonda Galatasaray forması giyecek.

Sezon başında ve ara transfer döneminde Aytaç Kara'yı transfer etmek için girişimlerde bulunan Galatasaray, Kasımpaşa ile sözleşmesi Haziran ayında bitecek olan Aytaç Kara ile yeni sezon için anlaşma sağladı.

Kasımpaşa formasıyla bu sezon 26 maça çıkan e gösterdiği performansla dikat çeken Aytaç Kara, takımına şu ana dek 4 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

28 yaşındaki Aytaç Kara, son lig maçında lider Beşiktaş'a karşı çok güzel bir şutla galibiyet golüne imza atmış ancak aynı maçta oyundan alınırken teknik direktör Şenol Can'a tepki göstermişti. Maç sonunda da kulüp CEO'su Serkan Reçber'in üzerine yürüyen Kara, kadro dışı bırakılmıştı.

Aytaç Kara ile Kasımpaşa'da forma giyen ve sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Mame Thiam ise, eski takımının lider Beşiktaş'ı yenmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda,"Bu bizim için çok önemliydi. Oynayan,oynamayan herkesi tebrik ediyorum" açıklamasında bulunurken, paylaşımın altına da ''Aytaç Kakaa'' yazarak, Kara'yı Brezilyalı ünlü futbolcu Kaka'ya benzetmişti. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar