Bayram mesajı bile paylaşmayan Sedat Peker'in yer değiştirdiği iddia edildi

Bayram mesajı bile paylaşmayan Sedat Peker'in yer değiştirdiği iddia edildi
Son 3 gündür herhangi bir paylaşımda bulunmayan Sedat Peker'in durumu yine merak konusu oldu.

Youtube yayınlarıyla Türkiye siyaseti ve iktidar hakkında yaptığı ifşalarla kamuoyunun yakından takip etmeye başladığı suç örgütü lideri Sedat Peker, son dönemlerde video çekme konusunda sorunlar yaşadığını belirterek Twitter üzerinden paylaşımlarına devam ediyordu. 

Ancak Peker'in bayram nedeniyle bile tweet yazmaması, "Sedat Peker yakalandı mı?" sorusunu yeniden akla getirdi. Peker, son paylaşımlarında büyük oğlu Celalhan'ın Covid-19 olduğu bilgisini vermişti. Bu durumda, bulunduğu ülkedeki prosedürler gereği Peker'in karantinaya alınma ihtimali var. Ayrıca, Celalhan Peker'in hastalığı ağır geçirdiği de söylentiler arasında. 

Ancak sosyal medya platformlarında takipçileri "ne olursa olsun Peker'in bayram mesajı paylaşacağını" belirterek, bu mesajın da gelmemesiyle birlikte Peker hakkında yeniden iddialar ortaya atmaya başladılar. 

Daha önce de 24 saat ortadan kaybolan Peker'in yakalandığı iddia edilmişti; ancak yakınları eve geri döner dönmez bunu bildirmiş ve Sedat Peker'in bulunduğu ülke hükümetiyle görüşme halinde olduğunu aktarmıştı.

Bu olaydan sonra aradan geçen 1 aylık sürede Sedat Peker, Youtube videosu paylaşmadı fakat her gün Twitter üzerinden paylaşım yapmaya başladı. Ancak en son 18 Temmuz günü hesabında retweet yapan Sedat Peker'in Twitter adresinde son 3 gündür paylaşım bulunmuyor. Peker'in yanında olduğunu iddia eden hesaplar bayram paylaşımı ve Tweet atmaya devam ediyor.

Takipçileri, "Sedat Peker yakalandı mı, Sedat Peker tutuklandı mı" gibi soruları sorarken, Peker'in yine yer değiştirdiği iddia edildi.

Ancak şu an için ne Peker'den ne yakın çevresinden son durumla ilgili herhangi bir bilgi verilmedi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar