Britney Spears evleniyor

Britney Spears evleniyor
Dünyaca ünlü şarkıcı, 13 yıllık vasilik anlaşmasının sona ermesinin ardından nişanlısı Sam Asghari ile evleniyor. Üçüncü çocuğuna hamile olan Spears, duvağının fotoğrafını da paylaştı.

Britney Spears babasının koyduğu vasilik anlaşması yüzünden zor günler geçirmişti. 13 yıllık anlaşmanın bitiminin ardından ruh ve beden sağlığını tekrar kazanan şarkıcı evleniyor. Nişanlısı Sam Asghari, zaten evli oldukları yönündeki spekülasyonları sona erdirdi ve hayranlarına büyük gün için bir tarih belirlendiğini söyledi. Üçüncü çocuğuna hamile olan Spears, sosyal medyadaki paylaşımlarında Asghari'yi "kocası" olarak nitelendirdi ve bu, hayranlarının gizlice evlenme ihtimalini tartışmasına yol açtı. Ancak kaynaklar, ABD'deki bazı medya kuruluşlarına durumun böyle olmadığını söyledi. 

‘KİMSE BİLMEYECEK’

28 yaşındaki Asghari, paylaştığı fotoğrafın açıklama kısmına, "Hayatlarımız gerçek bir peri masalı oldu" yazdı ve 2.4 milyon takipçisine "büyük gün ayarlandı!" diyerek düğün gününü belirlediklerini duyurdu. Asghari, törenin gizli yapılacağını söyledi ve "Ertesi güne kadar kimse bilmeyecek" diye ekledi.

Spears'ın kişisel ve mali işlerini kontrol eden tartışmalı yasal anlaşma, bir mahkeme kararının ardından nihayet kasım ayında sona ermişti. Şarkıcı babası Jamie Spears tarafından yönetilen vasiliğin sadece mali durumunu değil, aynı zamanda evlenme ve çocuk sahibi olma seçimini de nasıl etkilediğini anlatmıştı. 

Bu arada Spears düğünde takacağı duvağı sosyal medya hesabı üzerinden kamuoyuyla paylaştı.

 

Öne Çıkanlar