Canlı yayında hem gazeteciyim dedi hem de 3 kez üst üste Ak Partiliyim dedi

Canlı yayında hem gazeteciyim dedi hem de 3 kez üst üste Ak Partiliyim dedi
Cemal Enginyurt, 'Sen kimsin ben hükumete söylüyorum' deyince gazeteci olduğunu söyleyen Uzun'a 'AK Partili misin?' diye sordu. Uzun da 3 kez, üst üste 'Ben AK partiliyim' diye yanıt verdi.

Bir TV kanalında Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt ile tartışan ve gazeteci olduğunu söyleyen Abdurrahman Uzun, tartışma sırasında üç kez üst üste Ak Partiliyim dedi.

TV 100'deki "Gün Biterken" programında emekli amirallerin yayımladığı Montrö bildirisi tartışılırken Cemal Enginyurt ve Abdurrahman Uzun arasında tartışma çıktı. Enginyurt, emekli amirallere "darbeci" denilmesini eleştirirken araya giren Abdurrahman Uzun "Size kimse bir şey demiyor" dedi. Bunun üzerine Enginyurt, "Sen kimsin, senden bahsetmiyorum ülkenin Cumhurbaşkanı da aynı şeyi söylüyor herkes de aynı şeyi söylüyor. Herkes dilini düzeltsin" ifadesini kullandı. 

Uzun'un araya girmesine engel olmak isteyen Enginyurt "Sıran gelince konuş, ben bitireceğim" demesinin üzerine Uzun "Siz bize burada böyle diyemezsiniz" diye konuştu.

Cemal Enginyurt ise "Sen kimsin ben hükumete söylüyorum" deyince gazeteci olduğunu söyleyen Uzun'a "AK Partili misin?" diye sordu. Uzun da üç kez üst üste , "Ben AK partiliyim" diye yanıt verince Enginyurt, "O zaman çık AK Partiliyim de, gazeteciyim falan deme bana" diye tepki gösterdi. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar