CHP'li Emir'den 3 doz aşı yaptırdığını açıklayan Erdoğan'a: Torpilli aşı iddiamızı doğruladı

CHP'li Emir'den 3 doz aşı yaptırdığını açıklayan Erdoğan'a: Torpilli aşı iddiamızı doğruladı
Erdoğan dün katıldığı canlı yayın programında üç doz aşı olduğunu açıkladı.

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın üç doz aşı yaptırdığını açıklamasına ilişkin "Torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu" dedi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün TRT'de katıldığı programda 3 doz aşı yaptırdığını açıkladı. 

Erdoğan, "Şu anda 50 yaş 55 yaş üstüyle alakalı ciddi manada aşılarımız geliyor. Zaten 50-55 yaş üstüne de aşıyı yoğun bir şekilde yapmaya başlayacağız. Zaten ciddi manada bir korunma sürecinin tıbben de almış olacağız. Örneğin ben 3 aşımı oldum, bir de o üç aşıdan sonra bir de antikor yükseldi mi, yükselmedi mi bununla ilgili adımı attım. Hamdolsun 2160'ı yakaladım" ifadelerini kullandı.

'TORPİLLİ AŞI İDDİAMIZI DOĞRULAMIŞ OLDU'

Erdoğan'ın bu açıklamasının 'torpilli aşı' iddialarını doğruladığını söyleyen CHP Milletvekili Emir, Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu" diyen Emir, şöyle yazdı:

"Aşının aslında söylendiği gibi 30 Aralık'ta değil daha önce geldiğini, torpilli kişilerin aşılandığını söylediğimizde inkar etmişlerdi. Cumhurbaşkanı 3. doz aşısını olduğunu söyledi. 5 ayda 3 doz aşı yapılamayacağına göre bu açıklamasıyla torpilli aşı iddiamızı doğrulamış oldu."

Öne Çıkanlar